• ЕЛИАС T&P
  • +359 2 981 3731
  • +359 885 962 628
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

10 години агенция ЕЛИАС

През 2013 г. преводаческа агенция ЕЛИАС празнува своята десета годишнина. Основана първоначално като о-пер агенция, тя бързо печели признание и като силна преводаческа агенция.

През 2011 г., с цел повишаване на нивото на услугите и разширяване обхвата им, тя се преструктурира и разделя двете си основни дейности – преводи и младежки програми, като ги поставя под ръководството на отделни управители. Създава нови интернет сайтове prevodite.eu и elias.bg – за преводаческата си дейност и реконструира стария си сайт au-pair.bg – за младежката програма au-pair.

През изминалите 10 години агенцията превежда хиляди страници различни текстове и документи от и на повече от 30 езика. Сред клиентите й са големи компании и международни консорциуми, държавни институции и агенции, малки и средни фирми от България и чужбина, както и частни лица.

Днес "Елиас Т&Р" ООД работи с повече от 90 преводачи и специалисти в различни сфери на човешкото знание, което позволява на агенцията да извършва специализирани преводи в сферата на икономиката, правото, техниката, медицината, IT, културата и др. Всеки от преводачите, преминал през строг подбор, за да бъде оторизиран, притежава висока квалификация и познания за езиковата и културна специфика на региона или аудиторията, за които е предназначен преводът.