• ЕЛИАС T&P
  • +359 2 981 3731
  • +359 885 962 628
  • E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Начини на плащане

ПЛАЩАНЕ НА МЯСТО В ОФИСА

Можете да заплатите услугата, която сте получили от преводаческа агенция ЕЛИАС, на място в нашия офис, който се намира срещу НДК.
Адресът ни е:
гр. София 1000
ул. "Ангел Кънчев" 43, ет. 3
/вход бул. "Патриарх Евтимий"/.
Този метод на заплащане в брой е удобен, ако предавате или приемате поръчката за съответната услуга в офиса ни.

ПЛАЩАНЕ С БАНКОВ ПРЕВОД

Ако в момента на предаването на материалите за поръчката нямате възможност да заплатите услугата, предлагаме няколко начина за дистанционно плащане. Най-разпространеният е по банков път. Банковите ни данни са:

ЕЛИАС Т&Р ООД
Юробанк И Еф Джи АД
София, ул. "Солунска" 15
IBAN: BG33BPBI79401049342001
BIC: BPBIBGSF

Ако изберете този начин на плащане, най-вероятно ще трябва да заплатите допълнителна такса за банковия превод. Изпълнението на поръчката, както и получаването й, следват след получаването на потвърждение за направеното плащане.

ПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ ePay

Алтернативен начин за сигурно дистанционно плащане е посредством електронната система за плащане през Интернет ePay с банкова карта или други платежни средства. Този начин е удобен и лесен, тъй като не се налага да се съобразявате с работното време на банки и фирми и извършвате плащането от дома си. Достатъчно е да имате регистрация на сайта www.epay.bg и да посочите банковата ни сметка:
IBAN: BG33BPBI79401049342001

Въпроси относно плащане?

Свържете се с нас на нашият имейл адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.